Ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση 2 εκατ. ευρώ από ομάδα του MLS για τον Ιωαννίδη

Όχι σε πρόταση «μαμούθ» φαίνεται πως είπε ο Παναθηναϊκός, αφού ομάδα του MLS προσέφερε στους «πράσινους» 2 εκατ. ευρώ για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Με το χειμερινό μεταγραφικό «παράθυρο» να έχει «κλείσει» εδώ κι ένα δεκαήμερο, ο Παναθηναϊκός δέχθηκε τα τελευταία 24ωρα πρόταση από σύλλογο του αμερικανικού MLS για τον Φώτη Ιωαννίδη, η οποία ξεπερνούσε τα 2 εκατ. ευρώ και με τα μπόνους άγγιζε τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ η πρόταση της αμερικανικής ομάδας απορρίφθηκε από τους «πράσινους», αφενός διότι έχει άμεση αγωνιστική ανάγκη τον 21χρονο επιθετικό, καθότι ο Μακέντα είναι ξανά τραυματίας στην ποδοκνημική και δεν μπορεί να βοηθήσει άμεσα κι αφετέρου διότι δεν υπήρχε περιθώριο για να αντικατασταθεί απ’ τη μεταγραφική αγορά.

Παράλληλα στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως ο Ιωαννίδης μπορεί να ανεβάσει κι άλλο την αγοραστική αξία του και να φέρει στο μέλλον ακόμη καλύτερα χρήματα.

Όμως ο βασικός λόγος είναι πως στην παρούσα φάση, εφόσον πωλείτο ο 21χρονος φορ, οι «πράσινοι» θα «ξέμεναν» με έναν επιθετικό κορυφής, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της σεζόν, όπου κρίνονται όλοι οι στόχοι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.