Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά κρούσματα κορονοϊού και κατέθεσε αίτημα αναβολής των τελευταίων δύο αγωνιστικών των playoffs

Αίτημα για αναβολή της αγωνιστικής /αγωνιστικών των playoffs της Super League κατέθεσε ο Παναθηναϊκός λόγω πολλών κρουσμάτων κορονοϊού.

H Super League ανακοίνωσε τη διεξαγωγή διοικητικού συμβουλίου την Κυριακή (07/05) στις 12:00 με θέμα την αναβολή των αγώνων της 9ης και 10ης αγωνιστικής των playoffs μετά από αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λόγω δεκάδων κρουσμάτων κορονοϊού.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στον “αέρα” του “bwinΣΠΟΡ FM 94,6” οι πράσινοι έχουν 13 κρούσματα κορονοϊού σε παίκτες και άλλα 11 κρούσματα στο staff της ομάδας.

Θυμίζουμε ωστόσο ότι πλέον δεν ισχύει το πρωτόκολλο για αναβολή αγώνων λόγω κρουσμάτων, όπως παλιά, ενώ ο κορονοϊός -πλέον- δεν θεωρείται μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, σύμφωνα με τον ΠΟΥ.

Η ανακοίνωση της Super League

Ανακοινώνεται ότι αύριο Κυριακή, 7 Μαΐου 2023, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Αναβολή αγώνων ή/και αγωνιστικών ημερών και τυχόν επανορισμός αυτών, αναφορικά με την 9η και 10η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σε συνέχεια του από 5/5/2023 έγγραφου αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

2/ Διάφορα.

To άρθρο Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά κρούσματα κορονοϊού και κατέθεσε αίτημα αναβολής των τελευταίων δύο αγωνιστικών των playoffs δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.