Ο Νίκος Γκάλης αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτωρ του ΑΠΘ

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (02.05) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), η τελετή αναγόρευσης του Νίκου Γκάλη σε επίτιμο διδάκτορα του ΤΕΦΑΑ.

Ο Νίκος Γκάλης έλαβε την συγκεκριμένη τιμή από το ΑΠΘ, για την εξαιρετική προσφορά του στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, καθώς και για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην κοινωνία

Παρόντες στην τελετή ήταν τόσο ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, όσο και ο General Manager της Εθνικής Ανδρών, Νίκος Ζήσης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστλος Τζιτζικώστα;, αλλά και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Στο πλευρό του Νίκου Γκάλη βρέθηκαν η σύζυγος του, αλλά και η κόρη τους.

Ο ίδιος ο Νίκος Γκάλης τόνισε ότι «με έχουν τιμήσει πολλές φορές. Επειδή όμως μεγάλωσα και σπούδασα στην Αμερική, δεν είχα την ευκαιρία να πάω σε ελληνικό σχολείο… Γι’ αυτό είναι ιδιαίτερη αυτή η τιμή για εμένα. Μια τιμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Με ξέρετε, δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Θέλω να πιστεύω ότι έχω δώσει το καλό παράδειγμα για τα μικρά παιδιά και για τον κόσμο γενικά, το πώς να λειτουργεί σαν σωστός επαγγελματίας».

Το τιμώμενο πρόσωπο συμπλήρωσε πως «θέλω να με θυμούνται τα παιδιά ως έναν σκληρό εργάτη, που έκανε σωστά τη δουλειά του στο παρκέ. Η πόλη μου είναι η Θεσσαλονίκη. Δεν την αφήνω τη Θεσσαλονίκη και δεν πάω πουθενά. Ανδρώθηκα εδώ, μεγαλούργησα εδώ, όλη η ζωή μου ήταν εδώ. Την αγαπώ αυτή την πόλη και δεν θα την αφήσω ποτέ».

To άρθρο Ο Νίκος Γκάλης αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτωρ του ΑΠΘ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.