Ο Νίκος Ανδρουλάκης επέλεξε να κρατήσει την έδρα της Α' Θεσσαλονίκης – Εκτός Βουλής ο Χάρης Καστανίδης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επέλεξε να κρατήσει την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης, αφήνοντας εκτός Βουλής τον Χάρη Καστανίδη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη. 

Όπως αναφέρει η ίδια ανακοίνωση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα προτείνει εκ νεόυ τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για Ε΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής και τον Μανώλη Χριστοδουλάκη για Γραμματέα του Προεδρείου της Βουλής.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε κατέβει σε τρεις περιφέρειες, όπως έχει δικαίωμα κάθε πολιτικός αρχηγός: Την Α’΄Θεσσαλονίκης, το Ηράκλειο της Κρήτης και το νότιο τομέα Αθηνών. Εάν επέλεγε το Νότιο Τομέα, θα έμενε εκτός ο Παύλος Χρηστίδης, εάν διάλεγε το Ηράκλειο θα κόβονταν ο Φραγκίσκος Παρασύρης.

Υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές του Μαΐου ο κ. Ανδρουλάκης είχε επιλέξει να κρατήσει την Α’ Θεσσσαλονίκης, αφήνοντας εκτός τον Χάρη Καστανίδη, ο οποίος είχε έρθει πρώτος σε σταυρούς. Η κίνηση εξόργισε τον κ. Καστανίδη ο οποίος είχε κάνει λόγο για «προσωπική προσβολή», καθώς το έμαθε μόλις λίγα λεπτά πριν βγει η σχετική ανακοίνωση.

Η Χαριλάου Τρικούπη είχε απαντήσει μέσω κύκλων ότι «δεν υπάρχει τίποτε το προσωπικό κατά του κ. Καστανίδη», σημειώνοντας ότι η απόφαση «είναι συμβολισμού» και στοχεύει αποκλειστικά σε καλύτερες επιδόσεις στην Κεντρική Μακεδονία και την Θεσσαλονίκη, ενώ τόνιζαν πως η απόφαση Ανδρουλάκη «δεν είναι τροχιοδεικτική για το μέλλον, καθώς δεν είναι καν σίγουρο αν θα επιλέξει την ίδια έδρα». και στις δεύτερες εκλογές του Ιουνίου.

To άρθρο Ο Νίκος Ανδρουλάκης επέλεξε να κρατήσει την έδρα της Α' Θεσσαλονίκης – Εκτός Βουλής ο Χάρης Καστανίδης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate