Ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι εύθικτος αλλά βλέπει την κυβέρνησή του να καταρρέει

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι “εύθικτος” και “ηθικός”. Είναι ένας πρωθυπουργός που βλέπει την κυβέρνησή του να καταρρέει», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή την παραίτηση του Σπήλιου Λιβανού.

Σε ανακοίνωσή του υπό τον τίτλο: «Η παραίτηση Λιβανού δεν ήρθε λόγω ηθικής, αλλά λόγω κατάρρευσης του κ. Μητσοτάκη», ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ειδικότερα ότι «η “ηθική” του κ. Μητσοτάκη δεν ενοχλείται από τις αποκαλύψεις για τον ρουσφετολόγο κ. Γεωργαντά τον οποίο έκανε μόλις υπουργό» και ότι «η “ηθική” του κ. Μητσοτάκη δεν ενοχλήθηκε από τους χαριεντισμούς και τις αμοιβαίες χαρές μεταξύ του κ. Γεραπετρίτη και του υπόδικου Φουρθιώτη». Επιπλέον αναφέρει ότι «η “ηθική” του κ. Μητσοτάκη αποδέχεται το επικίνδυνο πρόγραμμα της Προγεννητικής Αγωγής, τις ακροδεξιές φαντασιώσεις της Ελληνικής Αγωγής, τη διασύνδεση του σύγχρονου σκοταδισμού με το Υπουργείο Παιδείας» και ότι «η “ηθική” του κ. Μητσοτάκη βαδίζει πάνω στα γέλια των στελεχών της ΝΔ για τους 49 νεκρούς της Ηλείας: εργαλειοποίηση της καταστροφής και μικροπολιτική διαχείρισή της με παροχές της πλάκας και εξαγορά συνειδήσεων».

Η αξιωματική αντιπολίτευση καταλήγει αναφέροντας ότι «η ελληνική κοινωνία χόρτασε από το επιτελικό κράτος της ανηθικότητας και του κυνισμού» και τονίζει ότι «η ελληνική κοινωνία απαιτεί μια Νέα Αρχή».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.