Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε τον Κώστα Γκελαούζο στην Άμφισσα

Μικρό τετ-α-τετ με έναν κορυφαίο Έλληνα αθλητή είχε την Πέμπτη (17.11) ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός συνάντησε στην Άμφισσα τον μαραθωνοδρόμο, Κώστα Γκελαούζο.

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη σύσκεψη στο δημαρχείο Δελφών στην Άμφισσα, συνάντησε τον μαραθωνοδρόμο Κώστα Γκελαούζο, που κατάγεται από την Άμφισσα και με τον οποίο συζήτησαν για τις επιδόσεις και τα ρεκόρ του, την προετοιμασία του και γενικά για το άθλημα του μαραθωνίου και τα αθλήματα στίβου μεγάλων αποστάσεων.

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή που μας πέρασε (17.11) ο Κώστας Γκελαούζος συμμετείχε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας 2022, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση, πίσω από τον εκπληκτικό, Χαράλαμπο Πιτσώλη.

Ο Γκελαούζος ήταν πρώτος μέχρι το 41ο χιλιόμετρο, αλλά στη συνέχεια ο Πιτσώλης έκανε τεράστια ανατροπή, με τον περσινό νικητή να μένει τελικά στη δεύτερη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate