Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντά για τον ατομικό κουμπαρά με βίντεο στο Tik Tok

Μέσω Tik Tok o Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με τον ατομικό κουμπαρά, την αποταμίευση δηλαδή που συνδέεται με τις ασφαλιστικές εισφορές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας σε ερώτηση χρήστη του Tik Tok για τον ατομικό κουμπαρά σημείωσε πως η αποταμίευση γίνεται από τις ασφαλιστικές εισφορές των ίδιων των εργαζόμενων και στην πραγματικότητα είναι χρήματα που ούτως ή αλλιώς παρακρατούνται από τις συντάξεις.

Όπως εξήγησε πλέον θα ανήκουν εξ αρχής στον εκάστοτε ασφαλισμένο και δεν αξιοποιούνται για την πληρωμή των συντάξεων των γηραιότερων πολιτών, όπως γινόταν παλαιότερα.

«Ο ατομικός κουμπαράς αφορά όλους τους νέους εργαζόμενους, αυτούς που εισέρχονται στην αγορά εργασίας αλλά και όλους τους νέους κάτω των 35 ετών» εξήγησε μεταξύ άλλων.

@kyriakosmitsotakis_ Replying to @mariaaaa_pa για τον ατομικό κουμπαρά❗#kyriakosmitsotakis ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

 

To άρθρο Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντά για τον ατομικό κουμπαρά με βίντεο στο Tik Tok δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate