Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «έριξε» ατάκες για Ολυμπιακό και Euroleague στο περιθώριο του τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος

Ο Παναθηναϊκός διοργάνωσε συνέντευξη Τύπου για το επερχόμενο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έριξε… ατάκες για τον Ολυμπιακό και τη Euroleague.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε και στη νέα ομάδα του Παναθηναϊκού, αλλά και στις εξελίξεις με το ΟΑΚΑ, το οποίο δεν έχει περάσει ακόμη στα… χέρια της “πράσινης” ΚΑΕ.

Οι δηλώσεις του Γιαννακόπουλου

«Πλέον το τουρνουά αυτό έχει γίνει θεσμός. Είναι μία καλή ευκαιρία οι νέοι να μαθαίνουν, αλλά και οι παλιότεροι να θυμούνται τι προσέφερε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Ευχαριστώ τις ομάδες που έχουν συμμετάσχει σε αυτό το τουρνουά, όπως τις Εφές, Αρμάνι και Μακάμπι που ήρθαν φέτος. Ο αθλητισμός είναι για να ενώνει και όχι για να χωρίζει. Ελπίζω, τις επόμενες ημέρες να δούμε πολύ κόσμο στο ΟΑΚΑ. Ευχαριστώ όλους όσους συνέλαβαν στην οργάνωση του τουρνουά. Εύχομαι μία σεζόν μακριά από τραυματισμούς».

Για τη νέα εποχή της Euroleague: «Οι αλλαγές γίνονται πάντα για το καλύτερο. Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, σαν αθλητής έχει μείνει στην ιστορία και ελπίζω να κάνει το ίδιο και στη διοίκηση της Euroleague. Η προηγούμενη διοίκηση δεν άφησε πολύ ψηλά τον πήχη, οπότε δεν θα είναι δύσκολο για εκείνον. Του εύχομαι τα καλύτερα, και ελπίζω να έχουμε ένα καλύτερο προϊόν από αυτό που είχαμε τα προηγούμενα 20 χρόνια».

Για το ρόστερ και το ΟΑΚΑ: «Καλό είναι να μην κρίνουμε κάθε καλοκαίρι, αν μέναμε στα συμπεράσματα του καλοκαιριού τότε κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός θα ήταν νταμπλούχος. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς πρέπει να κρίνουμε όταν οι ομάδες κάνουν προπονήσεις και έχουν αγώνες μαζί. Στις 19 Μαΐου βγήκε ο νόμος ότι το ΟΑΚΑ θα περάσει στα χέρια του Παναθηναϊκού. Θα μπορούσε να ήταν ένα καταπράσινο ΟΑΚΑ με κάποιες σουίτες, ωστόσο σε αυτό μείναμε λίγο πίσω. Ελπίζω σε άμεσο χρονικό διάστημα το ΟΑΚΑ να περάσει στα χέρια του Παναθηναϊκού, ώστε ο σύλλογος να έχει στην κυριότητα του το γήπεδο στο οποίο ανδρώθηκε και πήρε τα έξι ευρωπαϊκά».

To άρθρο Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «έριξε» ατάκες για Ολυμπιακό και Euroleague στο περιθώριο του τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.