Ο Δήμος Έγκωμης διοργάνωσε Ημέρα Υιοθεσίας Σκύλων


Μια ξεχωριστή ημέρα αφιερωμένη στους φιλόζωους, τα παιδιά και τους τετράποδους φίλους τους, διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή ο Δήμος Έγκωμης, σε συνεργασία με τον Χώρο Προσωρινής Φύλαξης Αδέσποτων Σκύλων, τη φιλοζωική οργάνωση SIMBA Animal Aid Cyprus και την Κτηνιατρική Κλινική της Χριστίνας Πουαγκαρέ.


 


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Έγκωμης, η εκδήλωση ξεκίνησε με τα εγκαίνια του Δημοτικού Πάρκου Σκύλων, το οποίο πρόσφατα διαμορφώθηκε σε χώρο εντός του Πάρκου Ολυμπιάδος 2004 στη λεωφόρο Λυκαβηττού, με στόχο τη διευκόλυνση των δημοτών και την ευημερία των τετράποδων φίλων μας. Με το σύνθημα «Υιοθετώ, δεν αγοράζω. Στειρώνω, δεν ζευγαρώνω. Μέχρι ν’ αδειάσουν τα κλουβιά!» σκυλάκια από τον Χώρο Προσωρινής Φύλαξης Αδέσποτων Σκύλων βρήκαν τη θαλπωρή μιας καινούργιας οικογένειας, ενώ η δρ Χριστίνα Πουαγκαρέ τοποθετούσε ηλεκτρονική σήμανση με ειδική χαμηλή χρέωση.


Επίσης το πρόγραμμα περιλάμβανε ζωγραφική προσώπου και παζαράκι για στήριξη της φιλοζωικής SIMBA Animal Aid Cyprus, η οποία διαχειρίζεται το καταφύγιο έξι Δήμων της Λευκωσίας και φροντίζει για την υιοθεσία των αδέσποτων σκύλων μετά τις 15 ημέρες από τη μεταφορά τους στο καταφύγιο. Τα παιδιά είχαν ακόμη την ευκαιρία να κάνουν τις βόλτες τους στους διαδρόμους του πάρκου με τα τρίκυκλα ποδηλατάκια και να παίξουν στο φουσκωτό.


Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης οι μουσικοί παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού DeeJay, Δημήτρης Δερματάς και Ελεονόρα La Luna, μετέδιδαν ζωντανά από τον χώρο της εκδήλωσης και με τις μουσικές τους επιλογές ανέβασαν  τη διάθεση του κοινού.

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.