Ο Γιάννης Γκάρτσιος έκανε την κορυφαία φετινή επίδοση στην Ευρώπη στο τριπλούν, σε εφήβους και παίδες

Βροντερό “παρών” φώναξε το μέλλον του ελληνικού στίβου, στην 1η ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών γυναικών Κ18 που διεξάγεται στην Πάτρα, με τον Γιάννη Γκάρτσιο να πετυχαίνει κορυφαία επίδοση στο τριπλούν. Πανελλήνιο ρεκόρ ο Φίλιππος Σιώμος στα 2.000μ. στιπλ.

Οι επιδόσεις των Γιάννη Γκάρτσιου και Φίλιππου Σιώμου σε τριπλούν και 2.000μ στιπλ -αντίστοιχα- την πρώτη μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου ανδρών γυναικών Κ18, που διεξάγεται στην Πάτρα, ήταν αυτές που «έκλεψαν την παράσταση» στα αγωνίσματα του Σαββάτου (1/07)

Ο άλτης του ΓΣ Κηφισιάς πήρε τη νίκη στο τριπλούν με άλμα στα 15.85μ, βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ, ενώ είχε ένα ακόμη στα 15.77μ. Με την επίδοση που έκανε (15.85μ.) έγινε ο κορυφαίος εφέτος στην Ευρώπη στις κατηγορίες Κ18 και Κ20.

Ο Γκάτσιος, ο οποίος έχει ήδη επιβεβαιώσει την συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 που θα γίνει στην Ιερουσαλήμ, είχε προηγούμενο ατομικό ρεκόρ στα 15.53 μ.

Δεύτερος στο τριπλούν ήταν ο Σταμάτης Παρασκευάς (ΝΓΣ Ηρακλής) με 14.32 μ. και τρίτος ο Αρσένιος Κουλούρης (ΑΕ Λευκίμης) με 14 μέτρα.

Ξεχωριστή ήταν η σημερινή ημέρα και για τον Φίλιππο Σιώμο του ΑΓΣ Ιωαννίνων. Ο αθλητής συνδύασε τη νίκη του στα 2.000μ στιπλ με νέο πανελλήνιο ρεκόρ, χάρις στον χρόνο που έκανε (5.50.93) βελτιώνοντας το 5.52.64 του Γιώργου Διαλεκτού που κρατούσε από τον Ιούλιο του 2001!

Ο νεαρός είχε ατομικό ρεκόρ 5.57.33 και με τη σημερινή του εμφάνιση έδειξε την πολύ καλή του κατάσταση.

Δεύτερος ήταν ο Αρέστης Τσακέλος (ΓΑΣ Ιεράπετρας) με 6.03.41 και τρίτος ο Μάριος Μεσολωράς (ΣΚΑ Χολαργός) με 6.03.43.

To άρθρο Ο Γιάννης Γκάρτσιος έκανε την κορυφαία φετινή επίδοση στην Ευρώπη στο τριπλούν, σε εφήβους και παίδες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.