Ο Αλέξης Τσίπρας απουσίαζε από τις προγραμματικές στη Βουλή

Απών ήταν ο Αλέξης Τσίπρας από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ στη σημερινή (6.7.2023) συνεδρίαση της Βουλής, η οποία πραγματοποιείται για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μια εβδομάδα μετά την παραίτησή του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας δεν πήγε στη Βουλή για να συμμετάσχει στη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η απουσία του Αλέξη Τσίπρα από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ηχηρή. Επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος της Κουμουνδούρου ήταν ο Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος έκανε δηλώσεις επί των προγραμματικών της κυβέρνησης, μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μαζί με τον Σωκράτη Φάμελλο, στην πρώτη σειρά των εδράνων του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ο Νίκος Παππάς και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. 

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν στην ορκωμοσία της Βουλής στις 3 Ιουλίου, στο πλάι της Όλγας Γεροβασίλη, η οποία αρνήθηκε τελικά να αναλάβει την ηγεσία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Παραβρέθηκε και στη συνεδρίαση της Βουλής την επόμενη ημέρα, όπου έγινε η εκλογή προέδρου, αντιπροέδρων, κοσμητόρων και γραμματέων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.