Ουκρανία:Συνέλαβαν γυναίκα που αποκάλυψε τη στρατιωτική μονάδα του συζύγου της


Μια 31χρονη γυναίκα από την ανατολική Ουκρανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι έστειλε τις τοποθεσίες της μονάδας του στρατιώτη συζύγου της και άλλες πληροφορίες για τον στρατό στη ρωσική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών, ανακοίνωσε την Παρασκευή η Υπηρεσία Κρατικής Ασφάλειας της Ουκρανίας (SBU).


 


Η γυναίκα, από την περιοχή του Ντνιπροπετρόβσκ, μετέδωσε πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες στρατιωτικών κτιρίων και εξοπλισμού κατά μήκος θέσεων πρώτης γραμμής στις περιοχές Ντόνετσκ και Ζαπορίζια, έγραψε η SBU στο Telegram.


Η γυναίκα ρωτούσε τον σύζυγό της για την τοποθεσία της μονάδας του και άλλων ουκρανικών σχηματισμών στην πρώτη γραμμή, ανέφερε το πρακτορείο, και έδινε τις πληροφορίες που λάμβανε μέσω εφαρμογών μηνυμάτων στη ρωσική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών, όπου χρησιμοποιήθηκαν από το πυροβολικό και για αεροπορικές επιδρομές, ανέφερε η ανακοίνωση της SBU.


“Έκανε αυτό το βήμα παρά το γεγονός ότι είναι παντρεμένη με έναν στρατιώτη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και ότι έχουν μαζί έναν γιο”, ανέφερε το πρακτορείο.


Από την αρχή της εισβολής, οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ουκρανίας προσπαθούν να εξαρθρώσουν και να συλλάβουν ένα δίκτυο Ρώσων πρακτόρων.


Η SBU, η ύψιστη υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας της Ουκρανίας, ανακοινώνει τακτικά τη σύλληψη ατόμων που λέει ότι είναι κατάσκοποι που έχουν βρεθεί να διαβιβάζουν στρατιωτικές πληροφορίες στη Μόσχα.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.