Ελλάδα

Ορεστιάδα: Βγήκε από την ΜΕΘ ο 7χρονος που νοσηλευόταν με στρεπτόκοκκο

Αισιοδοξία επικρατεί για την υγεία του 7χρονου μαθητή από την Ορεστιάδα που προσβλήθηκε από στρεπτόκοκκο καθώς βγήκε από την εντατική όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Ο 7χρονος πηγαίνει στο ίδιο σχολείο με αυτό που πήγαινε και το 9χρονο κορίτσι το οποίο έχασε τη ζωή του πριν μία εβδομάδα.

Η κατάστασή του μάλιστα ήταν σοβαρή και από το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Ο 7χρονος είχε νοσήσει σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας Evros-news.gr, την προηγούμενη εβδομάδα, πριν το τραγικό περιστατικό με την 9χρονη και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης σε άσχημη κατάσταση, με τους γιατρούς να κάνουν ότι είναι δυνατό να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του. Ο 7χρονος, στη συνέχεια διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Στα καλά νέα για την υγεία του παιδιού, αναφέρθηκε ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΓΝΑ, Καθηγητής Παιδιατρικής στην Ιατρική Σχολή του ΔΠΘ Ελπιδοφόρος Μανταδάκης, μιλώντας στο Ράδιο Έβρος. Όπως είπε ο κ. Μανταδάκης το παιδί «βγήκε από τη ΜΕΘ και είναι σε κοινό θάλαμο πλέον» στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button