Οικονόμου για Τσίπρα: Αποκορύφωμα εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης

Σφοδρή επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα για τις δηλώσεις που έκανε από την περιοδεία του στην αγορά της Νέας Ιωνίας, εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου

Ο κ. Οικονόμου μιλά για «τραγικό αποκορύφωμα εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης από τον κ. Τσίπρα ο οποίος όπως αναφέρει, «παρουσιάζει τις δαπάνες για τη θωράκιση της ασφάλειας της πατρίδας, σε ένα περιβάλλον διεθνούς αστάθειας, ως σπατάλη».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην δήλωσή του τονίζει: «Άλλωστε για τον ΣΥΡΙΖΑ η άμυνα της χώρας «δεν είναι αυτοσκοπός». Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 2012. Όταν είναι στην αντιπολίτευση καλλιεργεί με συνθήματα θυμό, ψεύτικες ελπίδες και τα δίνει όλα σε όλους και όταν είναι στην κυβέρνηση «παίρνει» από όλους: φτωχοποιεί τη μεσαία τάξη με φόρους και εισφορές και καταργεί ακόμη και το ΕΚΑΣ για τους πιο αδύναμους. Η διαφορά είναι ότι οι πάντες πια ξέρουν. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πια που μπορεί να οδηγήσει η ανευθυνότητα του κ. Τσίπρα. Δική μας έγνοια είναι να στηρίζουμε έμπρακτα πατρίδα και κοινωνία, ιδιαίτερα εκείνους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, έτσι ώστε να πορευόμαστε με ασφάλεια μέσα σε ένα περιβάλλον μεγάλων διεθνών κρίσεων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.