Οικονόμου για Τσίπρα: Ακραία υποκριτής και τραγικά ανεπαρκής

Σκληρή απάντηση έδωσε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε στην κυβέρνηση για την ακρίβεια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου

«Ο κ. Τσίπρας είτε προσποιείται πως δεν καταλαβαίνει, είτε όντως δεν καταλαβαίνει ποια είναι η παγκόσμια κατάσταση με την ενεργειακή κρίση, προκειμένου να στηρίξει το αγαπημένο του αφήγημα ότι για όλα φταίει ο Μητσοτάκης», αναφέρει στην δήλωσή του ο κ. Οικονόμου.

Και συνεχίζει: «Στην πρώτη περίπτωση είναι ακραία υποκριτής• στη δεύτερη τραγικά ανεπαρκής εν μέσω μάλιστα της παρούσας κρίσιμης περίστασης για την πατρίδα και τους ανθρώπους της. Καταλαβαίνουμε τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και κατανοούμε την ανάγκη να νιώσουν το κράτος δίπλα τους».

Και καταλήγει: «Με ειλικρίνεια, σοβαρότητα και σχέδιο κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορεί να γίνει για να περιορίσουμε τις συνέπειες και αυτής της κρίσης. Γιατί στα δύσκολα που ζούμε απαιτείται σοβαρότητα και συναίσθηση του καθήκοντος και όχι συνθήματα ή υπαρξιακά φληναφήματα για το αν η άμυνα και η προστασία της πατρίδας είναι αυτοσκοπός ή όχι».

To άρθρο Οικονόμου για Τσίπρα: Ακραία υποκριτής και τραγικά ανεπαρκής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.