Ξύρισαν μουστάκια για το Movember στο παλιό λιμάνι Λεμεσού


Με στόχο την ευαισθητοποίηση για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Movember Cyprus, η Αρχή Λιμένων Κύπρου ξύρισε μουστάκια, στο παλιό λιμάνι της Λεμεσού.


Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΓΤΠ, την πρωτοβουλία της ΑΛΚ, στήριξαν ποδοσφαιριστές των τριών ομάδων της Λεμεσού, Απόλλωνα, ΑΕΛ και Άρη, καθώς και μέλη της Apollon Ladies,  που είχαν την ευκαιρία να προβάλουν τη στήριξή τους στον κοινωφελή σκοπό και να αλληλεπιδράσουν με το κοινό που παρευρέθηκε στην εκδήλωση.


Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων Κύπρου Δρ Αντώνης Στυλιανού αναφέρθηκε στη σημασία της ευαισθητοποίησης για τον συγκεκριμένο σκοπό και της συνεισφοράς οργανισμών όπως η Αρχή Λιμένων Κύπρου, για την ευρύτερη μετάδοση των μηνυμάτων της εκστρατείας, ειδικά σε έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για το κοινό, όπως είναι το παλιό λιμάνι Λεμεσού.


Ο Διευθυντής του λιμανιού Λεμεσού, Παναγιώτης Αγαθοκλέους σε δήλωσή του ανέφερε ότι η εκδήλωση πλέον έχει θεσμοθετηθεί και «με τη στήριξη της Διοίκησης και της Διεύθυνσης συνεχίζουμε προωθώντας τους σκοπούς της ενημέρωσης για την αντρική υγεία».


Η Αρχή Λιμένων Κύπρου ευχαριστεί τους συμμετέχοντες και ειδικότερα τις τοπικές ομάδες και οργανωμένα σύνολα της πόλης που στήριξαν με τη συμμετοχή τους την διοργάνωση, ως επίσης τον Υφυπουργό Ναυτιλίας Βασίλη Δημητριάδη, το Δήμαρχο Λεμεσού Νίκο Νικολαΐδη και στους βουλευτές που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.


«Η Αρχή Λιμένων Κύπρου παραμένει σταθερή στην προώθηση τέτοιων δράσεων που στόχο έχουν την ενημέρωση του κοινού, στα ανοικτά μας λιμάνια με υψηλή επισκεψιμότητα, για θέματα που αφορούν στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και για το οποίο ο Οργανισμός επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον», καταλήγει η ανακοίνωση.


Πηγή: ΚΥΠΕ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.