Νόβακ Τζόκοβιτς: Πάλι στην «πίεση» ο Σέρβος

Θέλουν να αποφύγουν καταστάσεις όπως αυτή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open. Η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά τένις της Καλιφόρνια, Indian Wells, ξεκαθάρισε πως όλοι οι αθλητές-τριες που θα λάβουν μέρος στους αγώνες, θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί.

Νέα… ζόρια για τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας έχει δηλώσει συμμετοχή στο Indian Wells, ωστόσο οι διοργανωτές ξεκαθάρισαν ότι όποιος θέλει ν’ αγωνιστεί θα πρέπει να επιδείξει πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού κατά της covid-19.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε μετά την είσοδό του Τζόκοβιτς στην Αυστραλία, την ακύρωση της βίζας του και τη μη συμμετοχή του στο Australian Open, οι Αμερικανοί έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο: «Το BNP Paribas Open θα απαιτήσει απόδειξη πλήρως εμβολιασμού από όλους τους εμπλεκόμενους, για την είσοδο στο Indian Wells Tennis Garden», ανέφερε σχετικά η ανακοίνωση των διοργανωτών.

Να σημειωθεί πως σερβικά ΜΜΕ υποστήριξαν την περασμένη εβδομάδα ότι είναι πολύ πιθανό ο Τζόκοβιτς να σκέφτεται να εμβολιαστεί τελικά για να αγωνιστεί στα μεγάλα τουρνουά. Το Indian Wells θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 10-20 Μαρτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.