«Ντου» της ΥΚΑΝ σε οικία στη Λευκωσία – Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα


Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) στο πλαίσιο αξιολόγησης στοιχείων και μαρτυριών, διενήργησαν χθες το απόγευμα έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος σε οικία όπου διαμένουν δύο πρόσωπα ηλικίας 44 και 40 ετών.


Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν 30 φυτά παπαρούνας μήκους από ένα μέχρι και ενάμιση μέτρο. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο καρπός κάποιων από τα φυτά ήταν σκισμένος με αιχμηρό αντικείμενο και εκκρίθηκε υγρό όπιο. Εντοπίστηκε επίσης αριθμός αποξηραμένων φυτών παπαρούνας, καθώς επίσης και αριθμός εργαλείων που χρησιμοποιήθηκαν για την καλλιέργεια αυτών των φυτών.


Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον ενός προσώπου ηλικίας 44 ετών το οποίο εντοπίστηκε χθες βράδυ κοντά στην οικία όπου διαμένει και συνελήφθη. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι είναι απαγορευμένος μετανάστης ενώ σε έρευνα που ακολούθησε εντός της οικίας του, δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε το επιλήψιμο.


Ακολούθησε περαιτέρω έρευνα όπου εντοπίστηκε σε χωράφι δίπλα από την οικία του μια σακούλα, η οποία περιείχε αποξηραμένα φυτά παπαρούνας και παραλήφθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.


Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.


 

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.