Ντοκιμαντέρ του ΝΒΑ για τη Θεσσαλονίκη

Οχτώ ευρωπαϊκές πόλεις πρωταγωνιστούν στη σειρά ντοκιμαντέρ του NBA, με τον τίτλο “Hoop Cities” και ανάμεσά τους βρίσκεται η Θεσσαλονίκη, με τα “θρυλικά” Άρης – ΠΑΟΚ, τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, τον Πρέλεβιτς, αλλά και τον Ευθύμη Ρεντζιά.

Ο Τρικαλινός σέντερ αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ πριν φύγει για το NBA και τους Φιλαδέλφεια 76ers και έτσι, ήταν η κεντρική φιγούρα της σχετική εκδήλωσης που έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και συγκέντρωσε πλήθος προσωπικοτήτων του ελληνικού μπάσκετ.

Στο επεισόδιο εμφανίζεται και ο Hall of Famer και θρύλος του Άρη και του ελληνικού μπάσκετ Νίκος Γκάλης, ο οποίος αφηγείται τις πλούσιες εμπειρίες του, αλλά και η σπουδαία Εβίνα Μάλτση, καθώς και ο πρώην δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, που είχε έντονη επίδραση στο μπάσκετ της πόλης.

Εκτός του Ρεντζιά την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ορόσημο της ιστορίας του ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Χάρης Παπαγεωργίου, ο δάσκαλος της προπονητικής στη Θεσσαλονίκη Θόδωρος Ροδόπουλος, ο Τζον Κόρφας, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο Μιχάλης Γιαννουζάκος, ο Γιώργος Μπαλογιάννης και ο Γιάννης Γιαννούλης.

Μαζί με τη Θεσσαλονίκη δε, στο “Hoop Cities” πρωταγωνιστούν αντίστοιχα και οι εξής πόλεις: Παρίσι, Μπολόνια, Βελιγράδι, Κολωνία, Λεβερκούζεν, Σεβίλλη, Κωνσταντινούπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.