Ντίνος Μήτογλου: Την Παρασκευή14/07 η απόφαση του CAS σχετικά με την μείωση της ποινής του

Ο Ντίνος Μήτογλου έχει καταθέσει έφεση, προκειμένου να μειωθεί η τιμωρία που του έχει επιβληθεί από την FIBA, με την απόφαση να γίνεται γνωστή την Παρασκευή (14/07).

Η ακροαματική διαδικασία από Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάννης για την υπόθεση του Μήτογλου  ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (04/07), με τον διεθνή άσο να αναμένει με αγωνία την απόφαση που θα παρθεί σχετικά με την τιμωρία του.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας αθλητής τον Μάρτιο του 2022 είδε την FIBA να του επιβάλει πρωτόδικα ποινή αποκλεισμού από τα παρκέ ύψους 32 μηνών, καθώς βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία, σε σχετικά τεστ που του έγιναν.

Από την πλευρά του ο Μήτογλου περιμένει πλέον την απόφαση και ευελπιστεί ότι η ποινή θα μειωθεί, προκειμένου να μπορέσει να ξανά αγωνιστεί όσο το συντομότερο γίνεται.

Για την ιστορία ο Μήτογλου αποτελούσε παίκτη της Αρμάνι Μιλάνο ότι συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό, με τον ίδιο να βρίσκεται περισσότερο από ένα χρόνο σε αγωνιστική απραξία.

 

To άρθρο Ντίνος Μήτογλου: Την Παρασκευή14/07 η απόφαση του CAS σχετικά με την μείωση της ποινής του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.