Ντάνι Άλβες: «Εσύ, π@@στ@, βιαστή» του φωνάζουν συγκρατούμενοι

Οι δύσκολες στιγμές που περνάει ο Ντάνι Άλβες στη φυλακή Brians 2 της Καταλονίας, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε συγκρατούμενός του.

Ο Ντάνι Άλβες παραμένει προφυλακισμένος από τις 20 Ιανουαρίου, με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης μιας 23χρονης κοπέλας, αφού απορρίφθηκε και η τέταρτη αίτηση αποφυλάκισης του.

Η παραμονή του στη φυλακή, φαίνεται πως έχει αφήσει τα… σημάδια της στον Βραζιλιάνο μπακ. Όπως αναφέρει το πρόγραμμα Telecinco “Fiesta”, ένας συγκρατούμενος του Άλβες ισχυρίστηκε πως ο 40χρονος είναι πολύ αδύναμος κι αδυνατισμένος.

“Είναι πιο αδύναμος και πιο αδυνατισμένος. Δεν βγαίνει έξω, βγαίνει στο γήπεδο μόνο όταν είναι να παίξει εναντίον μιας άλλης ενότητας. Αν όχι, μένει μέσα στην αίθουσα και παρακολουθεί τηλεόραση”.

Η ζωή του Βραζιλιάνου δεν είναι εύκολη και αυτό το επιβεβαίωσε κι ο συγκρατούμενός του, που αποκάλυψε επίσης, πως δέχεται προσβολές και λεκτικές επιθέσεις από άλλους τρόφιμους. “Υπάρχουν αγενείς άνθρωποι και στην τραπεζαρία μερικές φορές τού φωνάζουν. “Εσύ, π@@στ@, βιαστή” δήλωσε.

To άρθρο Ντάνι Άλβες: «Εσύ, π@@στ@, βιαστή» του φωνάζουν συγκρατούμενοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.