Νικηφόρος: Ο Ησαΐας είναι το πνευματικοπαίδι μου-Τι ανέφερε για δημοσκοπήσεις


Για τη στήριξη του προς το πρόσωπο του Μητροπολίτη Ταμασού μίλησε ο Μητροπολίτης Νικηφόρος σε συγκέντρωση των υπαλλήλων και στελεχών του Μετοχίου Κύκκου. Αναφέρθηκε στα όσα μπορεί να προσφέρει ο Μητροπολίτης Ησαΐας από τη θέση του νέου Αρχιεπίσκοπου.


Μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Κύκκου, Νικηφόρος ανέφερε ότι «πρέπει να εργαστούμε όλοι για τον Ησαΐα. Είναι το πνευματικοπαίδι μου. Νεαρός 18ρης ήρθε εδώ πέρα, τον παρέλαβα, τον μόρφωσα, τον έκανα Μητροπολίτη και θα χαρώ να τον δω και Αρχιεπίσκοπο».


Διαβάστε ακόμη: Αρχιεπισκοπικές: Σήμερα η υποβολή των υποψηφιοτήτων


Συμπλήρωσε ότι ο Ησαΐας έχει ανοικτούς ορίζοντες με ανοικτό μυαλό. «Δεν είναι μόνο το ποιμαντικό και αγιαστικό του έργο αλλά έχει αναπτύξει και ένα πολυδιάστατο εθνικό, θρησκευτικό, πολιτικό, κοινωνικό, φιλανθρωπικό έργο το οποίο βλέπει ο κόσμος και για αυτό στις δημοσκοπήσεις τον τοποθετεί ψηλά».

Τόνισε ότι ένας ο οποίος θα ηγηθεί της Εκκλησίας της Κύπρου πρέπει να συνδυάζει και δύο πράγματα. «Να είναι πνευματικός και κοινωνικός. Να ασκεί το ποιμαντικό του έργο γιατί πρωτίστως είναι η σωτηρία της ψυχής, του κάθε ανθρώπου και του ποιμνίου του».


Διευκρίνισε ότι «αν μείνουμε εκεί πέρα είμεθα ανάπηροι. Η άλλη όψη του νομίσματος είναι με τα μάτια του Χριστού να βλέπουμε και την ανθρώπινη κοινωνία και τον ανθρώπινο πόνο γιατί κάτω από την απαστράπτουσα κοινωνία μας υπάρχει ο πόνος, η φτώχεια, η αρρώστια και οι αναξιοπαθούντες».


Πρόσθεσε ότι ο νέος Αρχιεπίσκοπος πρέπει να σκύψει πάνω σε αυτά τα θέματα. «Υπάρχουν οι νέοι μας με τα ναρκωτικά, με την εγκληματικότητα, την παραβατικότητα που πρέπει και εκεί ένας σύγχρονος Αρχιεπίσκοπος να σκύψει και να δει το άνθος της φυλής μας. Πιστεύω πολύ στον Ησαΐα». 


Διαβάστε επίσης: Ταμασού Ησαϊας Προπαγάνδα με στόχο για Αυτοκέφαλο Ουκρανίας -Τους συγχωρώ(VID)Το βίντεο δημοσιεύθηκε από το City Channel 

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.