Νίκος Ανδρουλάκης: Ομιλία στο Ζάππειο και μετά χειρουργείο για τη ρήξη χιαστού που υπέστη

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα μιλήσει κανονικά το βράδυ στο Ζάππειο και αύριο θα μπει στο χειρουργείο, προκειμένου οι γιατροί να λύσουν το πρόβλημα με τη ρήξη χιαστού που υπέστη…

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα σφίξει τα δόντια και θα μιλήσει κανονικά στο Ζάππειο, παρά τον τραυματισμό του. Η ρήξη χιαστού που έπαθε σε αγώνα μπάσκετ, θα οδηγήσει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στο χειρουργείο. Αυτό όμως θα γίνει αύριο Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Το βράδυ ο κύριος Ανδρουλάκης θα μιλήσει κανονικά στο Ζάππειο, όπως ήταν προραμματισμένο πριν τον τραυματισμό του. Στο πλευρό του, βρίσκονται διαρκώς μέλη της οικογένειάς του αλλά και στενοί συνεργάτες.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού χθες το απόγευμα στο Ζάππειο παίζοντας μπάσκετ στο πλαίσιο εκδήλωσης για την επέτειο ίδρυσης του κόμματος, θα δώσει την ομιλία του, αλλά όχι όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω των εξελίξεων, το σημερινό του πρόγραμμα -όπως και το πλαίσιο που θα γίνει η ομιλία- θα είναι τροποποιημένο έτσι ώστε να μιλήσει χωρίς να διακινδυνεύσει την υγεία του.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο κ. Ανδρουλάκης σε μία ανύποπτη στιγμή τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να πιάσει μία μπάλα μπάσκετ. Μάλιστα εκείνη την ώρα έπαιζαν μπάσκετ στελέχη της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος και βουλευτές. Αμέσως αποχώρησε από το Ζάππειο και επισκέφθηκε τον γιατρό προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Οι εξετάσεις που έγιναν έδειξαν ρήξη χιαστού και κρίθηκε επιβεβλημένη η χειρουργική επέμβαση για να λυθεί το πρόβλημα. Δείτε παρακάτω τις χθεσινές εικόνες, λίγο πριν τον τραυματισμό του κυρίου Ανδρουλάκη.

To άρθρο Νίκος Ανδρουλάκης: Ομιλία στο Ζάππειο και μετά χειρουργείο για τη ρήξη χιαστού που υπέστη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.