Νέο Ηράκλειο: Διάρρηξη με λεία πανάκριβα ρολόγια και χρυσές λίρες

Αρπάζοντας πανάκριβα ρολόγια μιας από τις πιο γνωστές και πιο παλιές μάρκες ρολογιών αλλά και χρυσές λίρες μεγάλης αξίας κατάφεραν να εξαφανίσουν κακοποιοί που εισέβαλαν σε διαμέρισμα στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστο πως, οι δράστες κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας που διαμένει σύμβουλος επιχειρήσεων και αρχίσαν να ερευνούν όλους τους χώρους.

Όταν οι ιδιοκτήτες επέστρεψαν στο σπίτι τους διαπίστωσαν ότι τα πανάκριβα ρολόγια του ζευγαριού των ιδιοκτήτων είχαν κάνει φτερά, ενώ είχαν εξαφανιστεί και κοσμήματα η αξία των οποίων ξεπερνούσε τις 30 χιλιάδες ευρώ.

Οι ιδιοκτήτες ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, ενώ η σήμανση πήρε αποτυπώματα για να διαπιστώσει την ταυτότητα των δραστών.

Στην κατάθεσή τους το ζευγάρι των θυμάτων εικάζουν ότι η διάρρηξη έγινε από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα που επιστρέφουν στο σπίτι με τις αρχές να μην αποκλείουν οι δράστες να γνώριζαν το πρόγραμμα των ενοίκων του διαμερίσματος.

Όταν θα κληθούν και για νέα κατάθεση θα ερωτηθούν για άλλα άτομα που μπορεί να έμπαιναν στο διαμέρισμα ή αν είχαν κάνει εργασίες στην πολυκατοικία το τελευταίο διάστημα.


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.