Μπόνους παραγωγικότητας στους δημοσίους υπαλλήλους και τεχνητή νοημοσύνη στο σχεδιασμό πολιτικών

Την πρώτη της ομιλία στην Βουλή ως Υπουργός Εσωτερικών έκανε η Νίκη Κεραμέως, στη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις.

Η Νίκη Κεραμέως είπε πως το σχέδιο της ως Υπουργός Εσωτερικών είναι καλύτερο δημόσιο, καλύτερες υπηρεσίες και εν γένει ένα καλύτερο κράτος.

Η κ. Κεραμέως τόνισε πως προτεραιότητες είναι:

  Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, με επιτάχυνση των διαδικασιών για προσλήψεις  σε κρίσιμες ειδικότητες μέσω ΑΣΕΠ, το οποίο θα ενισχυθεί. Χρησιμοποίηση της τεχνικής νοημοσύνης σε σχεδιασμούς πολιτικών. Απλοποιημένο σύστημα αξιολόγησης ανθρώπινων πόρων και στόχων. Οι διοικήσεις θα μπορεί να παύονται εάν δεν είναι αποδοτικές.

– Αποτελεσματικότερη δημόσια διοίκηση με αξιολόγηση, μπόνους παραγωγικότητας και στοχοθεσία. Άμεσα προχωράει  η πιστοποίηση των αξιολογητών. Γενικότερα, αξιολόγηση παντού ακόμη και σε ΑΕ του δημοσίου τομέα. Επίσης θα υπάρξει αποτύπωση δεικτών ικανοποίησης των πολιτών . 

– Δημιουργία συστήματος ανέλιξης των δημοσίων υπαλλήλων. Με αύξηση στις αμοιβές τους αλλά και με σημαντικές πρόσθετες αυξήσεις παραγωγικότητας, επιδόματος παιδιού και επιδόματος ευθύνης.

Νέο αναβαθμισμένο πλαίσιο σε ΚΕΠ και ΟΤΑ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.