Μπριζόλες μαρινάτες | Χρυσές Συνταγές

ΥΛΙΚΑ
• 1 κιλό μπριζόλες του λαπά
• 1 κουταλάκι τσαγιού κόλιανδρο, χοντροκοπανισμένο
Για τη μαρινάδα:
• 50 γρ. έψημα
• 30 γρ. μουστάρδα
• 30 γρ. πάστα ντομάτας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε μαζί τα υλικά της μαρινάτας και αλείβουμε με το μείγμα αυτό τις μπριζόλες. Τις βάζουμε σε λεκάνη, καλύπτουμε με πλαστική μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες τουλάχιστον ή από το προηγούμενο βράδυ.

Όταν θα θέλουμε να τις ψήσουμε, τις τοποθετούμε σε ταψί (καλυμμένο με λαδόκολλα) και πασπαλίζουμε με τον κόλιαντρο.

Ψήνουμε στη σχάρα, σε μέτρια θερμοκρασία για ½ ώρα. Γυρίζουμε από την άλλη πλευρά και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ½ ώρα ακόμα ή μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα λουβάνα και κυπριακό ψωμί ή πίτες.

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.