Μπιφτεκάκια τυλιχτά με ποσυρτή | Χρυσές Συνταγές

ΥΛΙΚΑ
• 500 γρ. χοιρινό κιμά
• 50 γρ. φρυγανιά
• 100 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
• 1 αυγό
• 1 κουταλάκι τσαγιού κόλιαντρο, χοντροκοπανισμένο
• Φρεσκο-κοπανισμένο μαύρο πιπέρι
• Αλάτι
• 100 γρ. ποσυρτή, σε λεπτές φέτες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το ψιλοκόβουμε. Το βάζουμε σε λεκάνη μαζί με τον κιμά, τη φρυγανιά, το
αυγό, τον κόλιαντρο και το πιπέρι και ζυμώνουμε πολύ καλά.

Πλάθουμε σε μικρά στρογγυλά μπιφτεκάκια και στη συνέχεια τυλίγουμε μια λεπτή φέτα ποσυρτή γύρω από το κάθε ένα.

Τα τοποθετούμε σε ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 45΄περίπου.

Σερβίρουμε με ένα απλό πουργούρι πιλάφι ή με κυπριακές πίτες.

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.