Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η απόφαση καταπέλτης των δικαστών – Στον απόλυτο έλεγχό του η Καρολάιν

Τους λόγους που οδήγησαν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στη φυλακή χωρίς ελαφρυντικό, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, εξηγούν οι δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Στο δια ταύτα της υπ΄αριθμόν 716/2022 της απόφασης τους, που αποτελείται από 35 σελίδες, οι δικαστές περιγράφουν τη σχέση του ζευγαριού, ενώ φαίνεται πως ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσαν στο περιεχόμενο του ημερολογίου, που τηρούσε ηλεκτρονικά η Καρολάιν και συγκεκριμένα τις σημειώσεις του χρονικού διαστήματος από τις 16 Νοεμβρίου 2019 έως και τις 14 Μαΐου 2020, που αναγνώστηκαν στο δικαστήριο.

«Προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος εκδήλωνε με τρόπο υπερβολικό την ανησυχία του για την πορεία της εγκυμοσύνης και την υγεία του εμβρύου, με αποτέλεσμα να επιτείνεται η ανασφάλεια, η ανησυχία και το αίσθημα ανεπάρκειας, που ήδη ένιωθε η σύζυγος του λόγω της προγενέστερης αποβολής και της έλλειψης σχετικής εμπειρίας. Εκτός αυτού, η Καρολάιν είχε ήδη αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι η σχέση της με τον κατηγορούμενο ήταν δυσλειτουργική και να αμφιβάλλει για το μέλλον του γάμου της. Α το ημερολόγιο του θύματος προκύπτει ότι παρά την γέννηση του παιδιού τους, εκείνη είχε εκφράσει στον κατηγορούμενο την επιθυμία της για διάσπαση της έγγαμης συμβίωσης τους και περαιτέρω είχε προβεί σε ενέργειες αναζήτησης κατοικίας» αναφέρουν οι δικαστές.


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.