Μουντιάλ 2022: «Πόλεμος» στη συνέντευξη Τύπου του Κάρλος Κεϊρόζ για τα δικαιώματα στο Ιράν

Άρχισαν τα… όργανα στο Μουντιάλ 2022, καθώς το Κατάρ βρίσκεται στο “στόχαστρο” για τους νόμους του και τον τρόπο που ανέλαβε τη διοργάνωση, αλλά τα “πυρά” δεν γλίτωσε και το Ιράν, με τον προπονητή του Κάρλος Κεϊρόζ να δέχεται “πιέσεις” στη συνέντευξη Τύπου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ιράν ρωτήθηκε από ρεπόρτερ του Sky Sports αν νιώθει καλά που εκπροσωπεί μία χώρα σαν το Ιράν, που καταπιέζει τα δικαιώματα των γυναικών και ο ίδιος φανερά ενοχλημένος απάντησε: «Ποιο κανάλι εκπροσωπείτε; Πόσα μου δίνετε για να απαντήσω στην ερώτηση; Είστε σε μια ιδιωτική εταιρεία, πόσα μου δίνετε; Μιλήστε με το αφεντικό σας και στο τέλος του Μουντιάλ θα σας δώσω μια απάντηση αν μου κάνετε μια καλή προσφορά. Σας ευχαριστώ».

Ο ρεπόρτερ συνέχισε και ξεκίνησε να λέει ότι «είπατε ότι είναι τιμή σας να είστε στον πάγκο», για να τον διακόψει έξαλλος ο Κεϊρόζ, λέγοντας: «Μη βάζετε λόγια στο στόμα μου. Θα πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε τι έγινε και με τους μετανάστες στην Αγγλία. Σκεφτείτε και αυτό».

To άρθρο Μουντιάλ 2022: «Πόλεμος» στη συνέντευξη Τύπου του Κάρλος Κεϊρόζ για τα δικαιώματα στο Ιράν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.