Μουντιάλ 2022: Η FIFA δεν ασκεί δίωξη στους Γερμανούς για την κίνηση να καλύψουν το στόμα τους

Οι παίκτες της εθνικής Γερμανίας κάλυψαν τα στόματά τους στην ομαδική φωτογραφία που έβγαλαν πριν τον αγώνα των “πάντσερ” με την Ιαπωνία στο Μουντιάλ 2022, πηγαίνοντας… κόντρα στην απειλή της FIFA -για τιμωρίες με αφορμή το περιβραχιόνιο “OneLove”- και όπως φαίνεται δεν θα το “πληρώσουν”.

Οι Γερμανοί διεθνείς έβαλαν τα χέρια τους στα στόματά τους στη διάρκεια της φωτογράφησης της ομάδας, πριν από την έναρξη του αγώνα με την Ιαπωνία για την πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Μουντιάλ 2022.

Όλοι οι παίκτες της αρχικής ενδεκάδας των «πάντσερ» προχώρησαν σε αυτή την κίνηση ενώπιον δεκάδων φωτογράφων στον αγωνιστικό χώρο πριν το εναρκτήριο λάκτισμα της αναμέτρησης, αφού η παγκόσμια ποδοσφαιρική συνομοσπονδία είχε απειλήσει επτά ευρωπαϊκές ομάδες με κυρώσεις, εάν φορούσαν το περιβραχιόνιο, το οποίο συμβολίζει τη διαφορετικότητα και την ανεκτικότητα. Υπενθυμίζεται ότι η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη στο Κατάρ, με τα “πάντσερ” να στηρίζουν έτσι την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Όπως γίνεται γνωστό μέσω του Sky Sports, η Παγκόσμια Ομοσπονδία δεν πρόκειται να ασκήσει δίωξη στην γερμανική ομοσπονδία και συνεπώς δεν θα υπάρξει τιμωρία προς την “νασιονάλμάνσαφτ”.

To άρθρο Μουντιάλ 2022: Η FIFA δεν ασκεί δίωξη στους Γερμανούς για την κίνηση να καλύψουν το στόμα τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.