Μικρές καρδούλες μπράουνι | Χρυσές Συνταγές

Χρόνος: 40 λεπτά + ½ ώρα αναμονή

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο

Υλικά (για 4 άτομα):

1 ½ φλ. ζάχαρη

3/4 φλ. απλό αλεύρι

½ φλ. κακάο

½ κοφτό κουταλάκι αλάτι

½ κοφτό κουταλάκι μπέικιν πάουντερ

3/4 φλ. λιωμένο βούτυρο

3 μεγάλα αβγά

1 κουταλάκι εσάνς βανίλιας

αντικολλητικό σπρέι (προαιρετικά)

ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

Εκτέλεση:

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180⁰C. Ντύνετε με αντικολλητική λαδόκολλα ένα ταψί διαστάσεων 22 Χ33 εκ.., βάζοντας σταυρωτά 2 κομμάτια και αφήνοντάς την να εξέχει στα πλευρά και ψεκάζετε, για μεγαλύτερη ευκολία, με αντικολλητικό σπρέι τη λαδόκολλα.

Αναμιγνύετε τη ζάχαρη με το αλεύρι, το κακάο, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ σε ένα μεγάλο μπολ. Χτυπάτε με το σύρμα σε ένα άλλο μπολ το λιωμένο βούτυρο με τα αβγά και τη βανίλια μέχρι να σμίξουν και αδειάζετε το μίγμα στο μπολ με το αλεύρι. Ενσωματώνετε το μίγμα ανακατεύοντας καλά με σπάτουλα. 

Αδειάζετε το μίγμα στο προετοιμασμένο ταψί. Το ψήνετε στο φούρνο για 30 περίπου λεπτά, μέχρι να ροδίσει καλά ο περίγυρος και να πήξει το κέντρο του. Βγάζετε το ταψί από το φούρνο και το αφήνετε να κρυώσει εντελώς, για μίνιμουμ ½ ώρα.

Το βγάζετε από το ταψί ανασηκώνοντάς το με τη βοήθεια της λαδόκολλας που εξέχει στα πλευρά και το βάζετε πάνω στον πάγκο εργασίας. Χρησιμοποιώντας μια κουπ-πατ για μπισκότα σε σχήμα καρδιάς (μεταλλική καλύτερα), κόβετε μικρές καρδούλες μπράουνι. Τις πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη πριν τις σερβίρετε.

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.