Πολιτική

Μια ωραία ατμόσφαιρα λίγο πριν το συνέδριο – Καταγγελίες για bullying – Στο φως επεισόδιο Κασσελάκη – Βασιλειάδη

Το οργανωτικό μπάχαλο που δημιουργήθηκε ενόψει του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, φέρνει ακόμα και την τελευταία στιγμή τριγμούς ανάμεσα στα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης, στην πολιτική γραμματεία της Τρίτης, είπε μεταξύ άλλων ότι ζήτησε να δει το ερωτηματολόγιο πριν δοθεί στη δημοσιότητα και δε μπορούσε να μπει στην πλατφόρμα του iSYRIZA.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης, ανέφερε ότι δέχεται bullying από συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε ακόμα και να παραιτηθεί. Σύμφωνα με άλλες πηγές ωστόσο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πριν από 10 μέρες είχε ένα θερμό επεισόδιο με τον κύριο Βασιλειάδη και την κυρία Συμεωνίδου.

Το επεισόδιο αυτό δημιουργήθηκε, καθώς πληροφορίες που έφταναν στην Κουμουνδούρου έλεγαν ότι όλα τα οργανωτικά θέματα του συνεδρίου ήταν στον «αέρα» όπως επίσης και οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων. Μάλιστα ο κ. Βασιλειάδης φέρεται να είπε: «Δεν μπορώ να μην γνωρίζω τι γίνεται στο κόμμα ενω κατέχω μια τέτοια θέση». 

Κάποιοι μιλούν δηλαδή για ηρωική έξοδο του Βασιλειάδη από τη θέση του αναπληρωτή γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ καθώς όλοι γνωρίζουν ότι την επομένη του συνεδρίου θα αναζητηθούν ευθύνες για την κακή οργάνωση την οποία είχε αναλάβει ο ίδιος.

Όσο για το θέμα του εργατολόγου και την απόλυσή του την θέση του επιστημονικού συνεργάτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήδη έχει γράψει το newsit.gr με αφορμή την κρίση με τον Διονύση Τεμπονέρα, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο έλεγαν ότι η έκρηξη και διαφοροποίηση του Διονύση Τεμπονέρα στην Π.Γ ήρθε μετά από αυτό το γεγονός.

To άρθρο Μια ωραία ατμόσφαιρα λίγο πριν το συνέδριο – Καταγγελίες για bullying – Στο φως επεισόδιο Κασσελάκη – Βασιλειάδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button