Πολιτική

Μητσοτάκης από τα Καλάβρυτα: Βουλιάζουν τον τόπο στην τοξικότητα – Το μόνο που τους νοιάζει είναι να στείλουν κάποιον φυλακή

«Παρακολουθώ προβληματισμένος ότι η πολιτική αντιπαράθεση κινείται σε επίπεδο τοξικότητας και έντασης και κάποιοι δεν έμαθαν από τα λάθη τους και επενδύουν στην εργαλειοποίηση μιας τραγωδίας», είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε πολίτες στα Καλάβρυτα.

«Δεν έχουν να πουν τίποτα και επιμένουν να βουλιάζουν τον τόπο σε μια ατμόσφαιρα τοξικότητας και αχρείαστης έντασης», τόνισε ακόμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πόλη των Καλαβρύτων.

Κατηγόρησε τους πολιτικούς του αντιπάλους ότι συνεχίζουν να επενδύουν στην τοξικότητα και την ένταση. 

Πρόσθεσε ότι τα ίδια έλεγαν και το 2023 και δεν έμαθαν. Διαβεβαίωσε ότι το ίδιο θα γίνει στις ευρωεκλογές και κάλεσε τους πολίτες να στείλουν μήνυμα ότι αυτή η κυβέρνηση είναι ισχυρή με λαϊκή νομιμοποίηση.

Αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα στείλουν κάποιον φυλακή ή πως θα πέσει ο Μητσοτάκης».

Το πρωί ξεκίνησε την περιοδεία του από το κτήμα των αμπελώνων της οινοποιίας Cavino, στην περιοχή του Μεγάλου Σπηλαίου.

Στο κτήμα υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Θανάσης Παπαδόπουλος, ενώ μετά την ξενάγησή του στους αμπελώνες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την ιερά μονή του Μεγάλου Σπηλαίου, συνοδευόμενος από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στην ιερά μονή, όπου πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης των τοιχογραφιών του Καθολικού της ιεράς μονής.

 

To άρθρο Μητσοτάκης από τα Καλάβρυτα: Βουλιάζουν τον τόπο στην τοξικότητα – Το μόνο που τους νοιάζει είναι να στείλουν κάποιον φυλακή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button