«Με τέτοιο σερί διεκδικούμε μέχρι και το πρωτάθλημα»


Φιλοξενούμενος σε ραδιοφωνική εκπομπή ήταν το πρωί της Τετάρτης 16/02 ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για το σερί της ομάδας και την προοπτική για το πρωτάθλημα, όπως και για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. 


 


Απόσπασμα από τις δηλώσεις:


 


«Αυτό το αήττητο σερί αν το χωρίσεις είναι πορεία πρωταθλητισμού. Αν συνεχίσουμε με αυτί το σερί, σαφώς και μπορούμε να διεκδικήσουμε μέχρι και το πρωτάθλημα. Είναι κάτι που έχουμε στο μυαλό μας. Έχουμε όμως στο μυαλό μας ότι η διαφορά από τη δεύτερη θέση μέχρι την έκτη θέση, είναι στους τέσσερις βαθμούς. Επειδή μιλάμε για ένα πρωτάθλημα, του οποίου οι τέσσερις θέσεις είναι άμεσα προνομιούχες, την ίδια ώρα παρά το τόσο μεγάλο αήττητο σερί, δεν έχουμε εξασφαλίσει τίποτα, παρά την είσοδο μας στην πρώτη εξάδα. Κοιτάζουμε ψηλότερα, αλλά την ίδια ώρα κοιτάζουμε και τι γίνεται στα χαμηλότερα, όπως και όλες οι ομάδες. Είμαι βέβαιος ότι το ίδιο κάνει και ο πρωτοπόρος Απόλλωνας. Ακόμα και η έκτη ομάδα στη βαθμολογία κοιτάζει πίσω της».


 


«Για να βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε έχουν βελτιωθεί όλοι οι τομείς της ομάδας μας. Έχουμε βελτιώσει τόσο την επιθετική μας λειτουργία όσο και την αμυντική μας. Αυτό προκύπτει από τη συνολική εικόνα της ομάδας. Θεωρούμε πως πήραμε μια δίκαιη νίκη. Είμαστε μια ομάδα που είμαστε που θα δώσουμε τον πέμπτο μας αγώνα σε 15 μέρες, είναι απόλυτα λογικό να φανεί αυτή η κόπωση που έδειξε η ομάδα μας στα τελευταία στάδια. Η κόπωση κάποιων ποδοσφαιριστών μέσα στην ενδεκάδα και οι αλλαγές που έγιναν άλλαξαν το προφίλ της ομάδα. Η ομάδα της ΑΕΚ είναι μια ικανή ομάδα που μπορεί να σου κάνει φάσεις, αλλά καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη».


 

Δείτε στο SPORTIME το υπόλοιπο των δηλώσεων. 


 


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.