Με εξώδικο απαντά η Νίκη Κεραμέως σε δημοσίευμα που τη φέρει να χρωστάει σε κοινόχρηστα 3.470 ευρώ


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022, 17:38

«Λάσπη στον ανεμιστήρα» χαρακτηρίζει η Νίκη Κεραμέως μέσω του γραφείου Τύπου της το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», σύμφωνα με το οποίο η υπουργός Παιδείας «με τις καταθέσεις των 1.394.759 ευρώ, το ετήσιο εισόδημα 236.634 ευρώ μαζί με το σύζυγό της και τα 11 ακίνητα» δεν πληρώνει τα κοινόχρηστα σε διαμέρισμα που διαθέτει η υπουργός στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα χρωστάει 3.470 ευρώ.

Η υπουργός σε ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Η εφημερίδα γνωρίζει και αποκρύπτει -ή αν δεν το γνωρίζει, τώρα οφείλει να το δημοσιεύσει- ότι το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, με τις αποφάσεις 455/2019 και 174/2021, έχει απορρίψει τις εν λόγω αγωγές και έχει δικαιώσει την οικογένεια Κεραμέως, και ότι η οικογένεια καταβάλλει κανονικά τα κοινόχρηστα και ποσοστό των δαπανών θέρμανσης, όπως προβλέπεται. Και τούτο, παρά το γεγονός ότι το εν λόγω διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη δεν κατοικείται εδώ και 40 χρόνια.

Η γνωστή μέθοδος της λάσπης στον ανεμιστήρα, με άθλιες επιθέσεις που δεν έχουν σχέση με πραγματικά δεδομένα, δηλητηριάζει την πολιτική ζωή. Αυτονοήτως θα ακολουθήσουν όλες οι νόμιμες ενέργειες κατά της εφημερίδας για την αποκατάσταση της αλήθειας».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022, 17:38

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.