Μεγάλη δενδροφύτευση στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Γλυφάδας

Ένα εκτενές πρόγραμμα δενδροφύτευσης βρίσκεται σε εξέλιξη στον Δήμο Γλυφάδας και μεταξύ άλλων προβλέπει και αισθητή αύξηση του πρασίνου στο παραλιακό μέτωπο, στο οποίο ήδη έχει προγραμματιστεί η ανάπλασή του.

Η δημοτική Αρχή ανακοίνωσε ότι θα φυτευτούν 2.000 νέα δέντρα και φυτά στο μέτωπο της παραλίας κι αυτό έρχεται ως συνέχεια των νέων φυτεύσεων που ήδη έχουν γίνει σε άλλες περιοχές της πόλης, όπως στην πλατεία Κονίτσης, στον αθλητικό χώρο Δημελά και Τυρταίου, στον ‘Αγιο Παντελεήμονα, αλλά και στους αύλειους χώρους σχολείων.

«Από άκρη σε άκρη της πόλης μας, φυτεύουμε εκατοντάδες νέα μεγάλα δέντρα. Ομορφαίνουμε και πρασινίζουμε κάθε γωνιά και κάθε γειτονιά μας, όπως κάνουμε επιμελώς όλα τα τελευταία χρόνια», αναφέρει ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου και προσθέτει: «Και εκεί που δεν υπήρχαν δέντρα, αλλά και όπου υπήρχαν και έπεσαν από την κακοκαιρία, όπως με τον περσινό χιονιά, αυξάνουμε το πράσινο και βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής στη Γλυφάδα μας. Θα ακολουθήσει μεγάλη δενδροφύτευση στο παραλιακό μέτωπο, με 2.000 νέα δέντρα και φυτά, στο πλαίσιο της ολικής ανάπλασης».


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.