Ματίας Αλμέιδα για το ΑΕΚ – Άρης: «Ομάδα και κόσμος να συνεχίσουμε ενωμένοι, να περιοριστεί η χρήση των καπνογόνων»

Στην καθοριστική παρουσία του κόσμου στους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ στάθηκε ο Ματίας Αλμέιδα. Παράλληλα, ο Αργεντινός προπονητής της Ένωσης απεύθυνε έκκληση να σταματήσει η παρατεταμένη χρήση καπνογόνων, χαρακτηρίζοντας «λυπηρό» το φαινόμενο.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις του πριν από τον αγώνα με τον Άρη (29/1, 19:30) στην κάμερα της Cosmote TV, ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, μίλησε:

– Για τις δέκα συνεχόμενες νίκες στην ΟΠΑΠ Αρένα και την παρουσία του κόσμου:

Σε ό,τι αφορά το πρώτο σκέλος της ερώτησης, προσωπικά δεν βλέπω πόσα παιχνίδια έχουμε παίξει. Βλέπω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό. Θα πρέπει να συνεχίσουμε στον δρόμο που ήδη γνωρίζουμε.

Σε ό,τι αφορά τον κόσμο μας είναι ένας ακόμη «ποδοσφαιριστής» μας. Τους αισθανόμαστε κοντά μας, αισθανόμαστε την ενέργεια που μας δίνουν. Και πάντα είναι σημαντικό να είμαστε ενωμένοι, να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον.

Γιατί πραγματικά παίζουν σημαντικό ρόλο στο δικό μας σύστημα παιχνιδιού, συμμετέχοντας από την εξέδρα. Πιστεύω ότι το μόνο λυπηρό σε όλο αυτό είναι ότι υπάρχει κόσμος που υποφέρει από τα καπνογόνα, είναι κυρίως θέμα υγείας.

Αλλά θεωρώ ότι ο κόσμος μας είναι πολύ έξυπνος και είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα παιχνίδια, τα καπνογόνα θα είναι ελάχιστα ή και καθόλου. Σίγουρα, ο κόσμος μας θα είναι εκεί, θα τραγουδά ακόμη περισσότερο, θα χειροκροτεί ακόμη περισσότερο και τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα.

– Για το αν επηρεάζεται ο ρυθμός της ΑΕΚ από τις διακοπές των αγώνων, λόγω των καπνογόνων:

Πιστεύω ότι κυρίως επηρεάζει την υγεία όλων. Κι επίσης, δεν είναι ότι συμβαίνει μόνο στην ΑΕΚ το φαινόμενο με τα καπνογόνα. Έχω δει καπνογόνα σε πολλά παιχνίδια.

– Για το αν θα ήθελε να στείλει κάποιο μήνυμά προς τον κόσμο:

Το μήνυμα είναι να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι, να συνεχίσουμε σε έναν κοινό δρόμο. Εμείς χαρούμενοι από την ενέργεια που μας δίνει ο κόσμος. Και όσο περνούν τα παιχνίδια, είναι σίγουρο ότι θα χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας όλο και περισσότερο.

– Για τα θετικά και αρνητικά στοιχεία που προέκυψαν από την εικόνα της ΑΕΚ απέναντι στον Ιωνικό:

Στα περισσότερα παιχνίδια, υπάρχουν και θετικά και αρνητικά στοιχεία. Προσπαθούμε πάντα να διορθώσουμε τα αρνητικά και να βελτιώσουμε τα θετικά. Όλοι οι αντίπαλοι είναι διαφορετικοί, παίζουν με διαφορετικό τρόπο και ξέρουμε, ότι ο επόμενος αντίπαλος είναι δύσκολος. Θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το δικό μας παιχνίδι, να πάρουμε κάποιες αποφάσεις στον αγωνιστικό χώρο, που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας.

– Για το αν ο Άρης είναι πιο επικίνδυνος τώρα, μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο:

Αυτό είναι καθαρά θέμα της αντίπαλης ομάδας. Εγώ θα επαναλάβω ότι σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Δεν μπορούμε, όμως, να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να καταναλώσει ενέργεια για να σκεφτούμε πως μπορεί να σκέφτεται ο αντίπαλος.

To άρθρο Ματίας Αλμέιδα για το ΑΕΚ – Άρης: «Ομάδα και κόσμος να συνεχίσουμε ενωμένοι, να περιοριστεί η χρήση των καπνογόνων» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.