Μίτσελ μετά το Ολυμπιακός – Ναντ: «Έτσι θα τραβήξουν κάποιοι παίκτες την προσοχή μου»

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη Ναντ στην 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, παρά την καλή παρουσία του στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, με τον Μίτσελ να δηλώνει ικανοποιημένος από την ομάδα του σε αυτό το διάστημα.

Ο Μίτσελ τόνισε ότι κάποιοι παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής βρήκαν την ευκαιρία να τραβήξουν την προσοχή του, ενώ επισήμανε ότι όλοι ξέρουν τη σημασία του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί στο πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Μίτσελ

«Όταν χάνεις δεν μπορείς να έχεις πολλά θετικά στοιχεία. Είχαμε ευκαιρίες και κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος σιγά-σιγά παραχωρούσαμε τον χώρο. 

Ήταν θετικοί οι παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Αν παίζουν όπως σήμερα είναι ένας καλός τρόπος να τραβήξουν την προσοχή μου. Στην ουσία η προετοιμασία για το ματς με τον Παναθηναϊκό ξεκινάει αύριο, ξέρουμε τι σημαίνει το ματς. Είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα αν πρέπει να επισημάνουμε σε κάποιον παίκτη τι θα γίνει την Κυριακή. 

Πραγματικά, όπως έδειξαν και σήμερα οι φίλαθλοί μας θα το δείξουν ξανά. Είναι αυτοί που μας στηρίζουν στις καλές και στις κακές στιγμές».

To άρθρο Μίτσελ μετά το Ολυμπιακός – Ναντ: «Έτσι θα τραβήξουν κάποιοι παίκτες την προσοχή μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.