Μήνυμα της ΑΕΚ προς τους οπαδούς: «Ο αγωνιστικός χώρος ανήκει στους ήρωες μας – Να μείνει αυτή η βραδιά στην ιστορία απ' όλες τις πλευρές»

Για μια ακόμα φορά, η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας, προκειμένου αυτοί να… συγκρατηθούν στις θέσεις τους, κι έτσι να μην προκύψει πρόβλημα στον αγώνα με τον Βόλο, αλλά και στην διαφαινόμενη φιέστα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με νέα ανάρτηση στα social media, η ΠΑΕ ΑΕΚ στέλνει μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας που θα βρεθούν απόψε στην «OPAP Arena» -στο ματς με τον Βόλο- για ζήσουν όλοι μαζί και με «εκκωφαντικό τρόπο» την διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ανάρτηση

Η μεγάλη μέρα έφτασε, η μεγάλη βραδιά μας περιμένει. Η δική μας μέρα, η δική μας βραδιά. Που θα επισφραγίσει μια σεζόν ανεπανάληπτη, ένα… αληθινό παραμύθι που ζήσαμε όλοι μαζί. Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα μπαίνει στο γήπεδο, στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena απόψε για να πάρει αυτό που της ανήκει δικαιωματικά. Και θα το πάρει.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί φαίνεται πως έχει μεγάλη απήχηση η προσπάθεια που γίνεται τα τελευταια 24ωρα για να κατανοήσουν οι πάντες πόσο σημαντικό είναι απόψε οι πρωταγωνιστές να είναι μπροστά, να μην επισκιάσει καμιά ανώριμη κι ανεύθυνση συμπεριφορά το μεγαλείο και την ευτυχία τους. Είμαστε βέβαιοι πως ο καθένας από τους δεκάδες χιλιάδες «κιτρινόμαυρους» οπαδούς που θα είναι απόψε στην κερκίδα το έχει καταλάβει. Κι όλοι μαζί θα βοηθήσουν για να μείνει αυτή η βραδιά στην ιστορία απ’ όλες τις πλευρές.

Ελάτε όσο νωρίτερα μπορείτε στο γήπεδο, για να μειώσουμε στο ελάχιστο δυνατό την όποια πιθανή ταλαιπωρία. Στηρίξτε με όλο σας το είναι την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας μας και του προπονητή μας, να «κλειδώσουν» τον πρωταθληματικό τίτλο. Προστατέψτε την ομάδα με την συμπεριφορά σας, τόσο κατά την διάρκεια, όσο και μετά το τέλος του αγώνα. Για μια τελευταία φορά θυμίζουμε: Η θέση μας είναι στην κερκίδα, ο αγωνιστικός χώρος ανήκει στους πρωταγωνιστές, στους ήρωες μας και πριν και κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο θα το ζήσουμε σε όλο του το μεγαλείο και με αυτόν τον τρόπο θα περάσει εκκωφαντικό το μήνυμα της ΑΕΚ προς όλους όσοι θα παρακολουθούν από τους τηλεοπτικους τους δέκτες.

To άρθρο Μήνυμα της ΑΕΚ προς τους οπαδούς: «Ο αγωνιστικός χώρος ανήκει στους ήρωες μας – Να μείνει αυτή η βραδιά στην ιστορία απ' όλες τις πλευρές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.