Μήνυμα συμπαράστασης Μητσοτάκη στον Ερντογάν για την Κωνσταντινούπολη: Καταδικάζουμε απερίφραστα

Σοκαρισμένος από την αιματηρή επίθεση στην Κωνσταντινούπολη με τους έξι νεκρούς και τους 53 τραυματίες δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο twitter.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτηρίζει την βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη «αποτρόπαια» και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων από την έκρηξη αλλά και στον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή τρομοκρατίας» τονίζει ο Έλληνας πρωθυπουργός.

«Σοκαρισμένος και λυπημένος από την είδηση της αποτρόπαιας επίθεσης στην Τουρκία. Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες και εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, στον πρόεδρο Ερντογάν και στον τουρκικό λαό. Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή τρομοκρατίας», έγραψε στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός.

To άρθρο Μήνυμα συμπαράστασης Μητσοτάκη στον Ερντογάν για την Κωνσταντινούπολη: Καταδικάζουμε απερίφραστα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate