Μήνυμα Μητσοτάκη – Τσιόδρα: Εμβολιαστείτε κατά της εποχικής γρίπης

Μήνυμα στους πολίτες να εμβολιαστούν κατά της εποχικής γρίπης απευθύνει με βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα στο πλευρό του. 

«Ο εμβολιασμός κατά της εποχικής γρίπης προχωράει. Ας ακούσουμε λοιπόν τους γιατρούς, κι ας θωρακιστούμε!», αναφέρει στην ανάρτηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του αναφέρει ότι οι γιατροί του συνέστησαν να κάνει το εμβόλιο παρότι δεν είναι στην ηλικιακή ομάδα που πρέπει να εμβολιαστεί επειδή συναναστρέφεται πολύ κόσμο και έχει στο περιβάλλον του άτομο που ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου. Και συνιστά στους πολίτες να εμβολιαστούν. Το ίδιο και ο καθηγητής Τσιόδρας ο οποίος αναφέρει ότι η άρχισε η εποχή της γρίπης στην πατρίδα μας.  

Δείτε το βίντεο 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.