Μέσι: «Μπορούμε να κατακτήσουμε το Champions League»


Στην βελτίωση της γαλλικής Ligue 1 στάθηκε σε δηλώσεις του ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος μίλησε και για τις πιθανότητες που έχει η Παρί Σεν Ζερμέν να κατακτήσει το Champions League.


 


Πολλά και ενδιαφέροντα είχε να πει ο Λιονέλ Μέσι, σε συνέντευξη που έδωσε στο επίσημο περιοδικό της Παρί Σεν Ζερμέν.


Ο Αργεντίνος μίλησε για τις εντυπώσεις του από το πρωτάθλημα της Ligue 1, για το ενδεχόμενο να κατακτήσει το Champions League με την Παρί, αλλά και για το τι κάνει μια ομάδα επιτυχημένη εντός αγωνιστικού χώρου.


 


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι:


«Το πρωτάθλημα της Ligue 1 έχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και η Παρί έχει συνεισφέρει πολύ σε αυτό. Ο σύλλογος έχει αυξήσει σημαντικά την προβολή της Ligue 1 σε ολόκληρο τον κόσμο. Σήμερα, είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, στο οποίο κάθε ομάδα είναι ικανή να σε κερδίσει και να σου δημιουργήσει προβλήματα. Βλέπω το γαλλικό πρωτάθλημα σαν μία διοργάνωση με μεγάλο ανταγωνισμό. Σήμερα, στο ποδόσφαιρο γενικότερα, γίνεται όλο και δυσκολότερο να κερδίσεις το κάθε παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο Αργεντίνος σταρ, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τις πιθανότητες που έχει η Παρί Σεν Ζερμέν να κατακτήσει το Champions League, δηλώνοντας:

 


«Δεν είναι απλή υπόθεση να κερδίσεις το Champions League. Είναι περίπλοκο, διότι πρόκειται για μια διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες και η παραμικρή λεπτομέρεια ή ένα απλό λάθος, μπορεί να σου κοστίσει την πρόκριση. Πιστεύω πως έχουμε μια ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει το τρόπαιο. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε, αλλά δεν πρέπει να τρελαινόμαστε. Επαναλαμβάνω, είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις το Champions League. Δεν νικάει πάντα η καλύτερη ομάδα και πρέπει να δίνεις προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες και να είσαι όσο πιο δυνατός μπορείς. Τελικά, οι δυνατότερες ομάδες είναι εκείνες που θα πετύχουν τους στόχους τους. Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και θέλουμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».


 


Τέλος, ο Μέσι αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η ομαδικότητα σε έναν επιτυχημένο σύλλογο, λέγοντας: «Οι πολύ δυνατές ομάδες πρέπει να αποδίδουν καλά σε όλο το γήπεδο, σε όλες τις γραμμές, σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να παίζεις σαν ομάδα. Δεν γίνεται οι επιθετικοί μόνο να επιτίθενται και οι αμυντικοί μόνο να αμύνονται. Πρέπει να έχεις μια ομάδα δυνατή και ενωμένη, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Αυτό θα μας επιτρέψει να είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα. Μια ομάδα που θα διεκδικήσει το Champions League, αλλά και όλους τους υπόλοιπους τίτλους».


 


 


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.