«Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν» – Νέα ανάρτηση Πλεύρη για την επίθεση

Νέα ανάρτηση στο twitter έκανε ο Θάνος Πλεύρης για την επίθεση με γιαούρτια που δέχθηκε σε ταβέρνα στα Πετράλωνα. Ο υπουργός Υγείας είχε πάει για φαγητό με την οικογένειά του.

Στο νέο μήνυμά του ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης αναφέρεται στο περιστατικό στα Πετράλωνα, εκφράζοντας τη λύπη του «για όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν».

Συγκεκριμένα ο κ. Πλεύρης αναφέρει:

«Από τους μόνους που αισθάνομαι ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη είναι από τη Λένα, την κόρη μου Νίκη (13) και το γιο μου Κωνσταντίνο (8) που στοχοποιούνται για τις επιλογές μου. Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν. Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν».

To άρθρο «Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν» – Νέα ανάρτηση Πλεύρη για την επίθεση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate