Λευτέρης Αυγενάκης: «Οι λέσχες φιλάθλων θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όχι όμως οι χούλιγκανς»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, λίγες ώρες μετά τις ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού μετά την ψήφιση των μέτρων από την κυβέρνηση για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας, αλλά και την έντονη κριτική από την αξιωματική αντιπολίτευση δήλωσε “Δεν θα ασχοληθώ με την αξιωματική αντιπολίτευση αλλά με την ουσία”.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης υποστήριξε τι ενεργοποίησαν νόμους με το που ανέλαβε οι ίδιος που μέσα από κάμερες και υλικού να μπορούν να εξιχνιάζονται περιπτώσεις οπαδικής βίας όπως εκείνη του Άλκη Καμπανού ακόμη και αν είναι μακριά από το γήπεδο και πρόσθεσε: “Καμία ουσία δεν υπάρχει στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς κρινόμαστε ως κυβέρνηση”.

“Έχουμε νεκρούς δε θα ασχολούμαστε με ανακοινώσεις. Έχουμε υποχρέωση στην κοινωνία να μειώσουμε τις περιπτώσεις οπαδικής βίας. Αν θέλετε να ασχοληθούμε με την αντιπολίτευση, ευχαρίστως, αλλά κάποια άλλη στιγμή. Αυτή τη στιγμή έχουμε πιο σημαντικά”, συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τα νέα μέτρα που ψηφίστηκαν, ο Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε πως “οι λέσχες φιλάθλων θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όχι όμως οι χούλιγκανς”.

Όσον αφορά τα περιστατικά οπαδικής βίας, ο υφυπουργός τόνισε πως “η οπαδική βία και τα περιστατικά αυτά δεν έχουν κανέναν χώρο στον αθλητισμό”.

To άρθρο Λευτέρης Αυγενάκης: «Οι λέσχες φιλάθλων θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όχι όμως οι χούλιγκανς» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.