Λίγα λόγια για εμάς

To GrIRCnet.gr είναι ένα από τα domains του IRC Δικτύου Επικοινωνίας Greekchat.eu

Στις 04 Δεκεμβρίου 2013 νοικιάστηκε ο πρώτος server και ξεκίνησαν οι εργασίες για την υλοποίηση ενός ονείρου από δύο φιλαράκια με μεράκι και αγάπη.  Στις 25 Δεκεμβρίου 2013   άνοιξε για το κοινό με την αρχική ονομασία BestChat.gr με πολλά όνειρα και υποσχέσεις.

Tην 08.08.2014 τα φιλαράκια “έσπασαν” , ο ένας από τους δύο οικειοποιήθηκε το domain και έτσι το δίκτυο μετονομάστηκε σε MidnightChat.eu.

Η τελική σημερινή του ονομασία είναι : GREEKCHAT.EU !!!.

Δημιουργήθηκε για να παρέχουμε την δυνατότητα σε χρήστες από όλο τον κόσμο να επικοινωνούν μεταξύ τους, μέσω διαδικτύου και να μηδενίζονται οι αποστάσεις στο θέμα επικοινωνίας. Είναι επίσης ένα μή κερδοσκοπικό δίκτυο στο οποίο έχετε την δυνατότητα να συνομιλήσετε με άτομα από ΟΛΟΝ τον κόσμο, με την μεγαλύτερη ασφάλεια που υπήρχε ποτέ στα δεδομένα του IRC.

Το GrIRCnet.gr σας προσφέρει με ασφάλεια, την επικοινωνία μεταξύ φίλων, οικογενειών, πελατών. Μπείτε τώρα στην παρέα μας και συνομιλείστε ζωντανά. Κάντε την ημέρα σας περισσότερο διασκεδαστική και βρείτε το ταίρι σας.

Το δίκτυο μας δέχεται καθημερινώς επισκέψεις από άτομα προερχόμενα από όλον τον κόσμο μέρα-νύχτα, 24 ώρες το 24ωρο. Θα βρείτε πράγματα, τα οποία σας ενδιαφέρουν και που ήδη ασχολείστε με αυτά. Θα μπορέσετε να δημιουργήσετε το δικό σας κανάλι με την βοήθεια μας. Με την μεγαλύτερη εξυπηρέτηση μας όλο το 24ωρο ζωντανά μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε θέμα έχετε την δυσκολία στο δίκτυό μας.

Το GrIRCnet.gr φιλοδοξεί να κερδίσει μια θέση στην καρδιά αλλά και στην καθημερινή σας συνήθεια. Συνδεθείτε μαζί μας, συνομιλήστε με άλλα άτομα από όλο τον κόσμο. Πείτε ΑΝΤΙΟ στην Μοναξιά!!! Είμαστε δίπλα σας !!!


Διαχειριστική Ομάδα GrIRCnet.gr !!!