Αθλητικά

«Λήγει το συμβόλαιό μου, αλλά θέλω πάρα πολύ να μείνω στην Μπολόνια»

Η Μπολόνια συνεχίζει “τρένο” στη Serie A και βρίσκεται πλέον δύο βαθμούς μακριά από την τρίτη Γιουβέντους, με τον Μπάμπη Λυκογιάννη να είναι από τους πρωταγωνιστές της σεζόν.

Ο Λυκογιάννης σκόραρε μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι της Μπολόνια με τη Σαλερνιτάνα και μετά τον αγώνα εξέφρασε ξεκάθαρα την ελπίδα του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Οι δηλώσεις του Λυκογιάννη

«Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και είμαι ευχαριστημένος με το γκολ μου. Ο ανταγωνισμός; Είναι πάντα καλός, όσοι δεν παίζουν πρέπει να είναι έτοιμοι, πάντα προπονούμαι στο μάξιμουμ και ευγνωμονώ τον προπονητή για την ευκαιρία που μου έδωσε σήμερα.

Θα ξεπεράσουμε τη Γιουβέντους στη βαθμολογία; Δεν λέμε τέτοια πράγματα, κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Όποιος παίζει λιγότερο είναι προφανώς λιγότερο ευχαριστημένος, αλλά είμαστε μια καλή ομάδα και ως εκ τούτου όλοι δουλεύουν για να δώσουμε το μέγιστο. Εάν θα ήθελα να παίξω στη Μπολόνια του χρόνου; Πάρα πολύ. Λήγει το συμβόλαιό μου και ο μάνατζερ μου το σκέφτεται αυτό. Στο μεταξύ, εγώ σκέφτομαι να παίζω…».

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button