Κυριάκος Μητσοτάκης: Live η κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Λετονό πρωθυπουργό Κρισιάνις Κάρινς

Στη Λετονία βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στη χώρα τα τελευταία 20 χρόνια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Λετονό ομόλογό του, Κρισιάνις Κάρινς και στη συνέχεια ακολούθησε η κοινή συνέντευξη Τύπου των δυο ηγετών.

Η Ελλάδα αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στο ΝΑΤΟ τόνισε αρχικά ο Λετονός πρωθυπουργός Κρισιάνις Κάρινς που έδωσε συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νίκη του στις εκλογές.

Όπως τόνισε η Λετονία και η Ελλάδα που φυλάνε τα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατανοούν πόσο σημαντικό είναι αυτό ώστε να γίνεται ασφαλή η διέλευση εντός της ΕΕ.

Ζήτησε επίσης μια φωνή στην Ευρώπη αναφορικά με το μεταναστευτικό και αναφέρθηκε πως οι δυο χώρες είναι αλληλέγγυες προς την Ουκρανία.

To άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης: Live η κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Λετονό πρωθυπουργό Κρισιάνις Κάρινς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate