Κουνουπίδι με μουστάρδα και χαρουπόμελο

ΥΛΙΚΑ
• 1 κιλό κουνουπίδι
• 40γρ ελαιόλαδο
• 50γρ μουστάρδα
• 40γρ χαρουπόμελο
• 30γρ σκόρδο
• 200γρ λευκό κρασί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένεις το κουνουπίδι και το ξεχωρίζεις σε μπουκετάκια. Το βάζεις σε μια μεγάλη λεκάνη.
Το ραντίζεις με το ελαιόλαδο και το τινάζεις ή ανακατεύεις, έτσι ώστε το ελαιόλαδο να πάει παντού.

Λιώνεις το σκόρδο και το βάζεις σε ένα μπολ, μαζί με την μουστάρδα και το χαρουπόμελο. Ανακατεύεις και προσθέτεις στο κουνουπίδι, ανακατεύοντας ή τινάζοντας και πάλι.

Απλώνεις το κουνουπίδι σε ρηχό ταψί, ρίχνεις το κρασί και ψήνεις σε μέτριο φούρνο για 45’.

Γυρίζεις το κουνουπίδι από την άλλη μεριά και συνεχίζεις το ψήσιμο για 30’ ακόμα.

Σερβίρεις ζεστό ή κρύο.

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.