Κολωνός: Το ΠΑΣΟΚ διέγραψε στέλεχός του που είχε μιλήσει με τη 12χρονη μέσω Blindchat

Μετά το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη ένα πολιτικό πρόσωπο εμπλέκεται στην υπόθεση με το βιασμό του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. Πρόκειται για στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, το οποίο και διεγράφη.

Την εξέλιξη αποκάλυψε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ όταν ρωτήθηκε για την εμπλοκή του στελέχους του κόμματος στην υπόθεση του Κολωνού. 

Μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος ρωτήθηκε για τα όσα ακούγονται πως ανάμεσα σε εκείνους που είχαν χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Blindchat, μέσω της οποίας ο Ηλίας Μίχος επικοινωνούσε με “πελάτες” για να εκδίδει το 12χρονο κορίτσι, ήταν κι ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. 

Αν και το κόμμα δεν έχει κανένα επίσημο στοιχείο, είπε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, οι πληροφορίες που υπήρξαν διερευνήθηκαν και το πρόσωπο αυτό τέθηκε άμεσα εκτός κόμματος. «Για εμάς δεν υπάρχουν τέτοια διλήμματα», σημείωσε.

To άρθρο Κολωνός: Το ΠΑΣΟΚ διέγραψε στέλεχός του που είχε μιλήσει με τη 12χρονη μέσω Blindchat δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.