ΚΚΕ για Τσίπρα: Όση σχέση έχει με το εργατικό κίνημα, άλλη τόση σχέση έχει και με την ιστορία

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ απαντώντας στις αναφορές του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρει τα εξής: Πρέπει να βρίσκεται σε πολύ μεγάλο πανικό ο κ. Τσίπρας για να επιχειρηματολογεί εναντίον του ΚΚΕ ως ένα τρολ του διαδικτύου, διαστρεβλώνοντας τη θέση του ΚΚΕ ότι κάθε κυβέρνηση είναι χειρότερη απ’ την προηγούμενη, κάτι που το καταλαβαίνει και υιοθετεί ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού.

Εκτός αν δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που υιοθέτησε τα μνημόνια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ψήφισε ένα τρίτο μνημόνιο με τη στήριξή τους και άνοιξε το δρόμο στην επόμενη ακόμη χειρότερη κυβέρνηση της ΝΔ, της οποίας μάλιστα στήριξε τα μισά νομοσχέδια!

Όσο για το σύνθημα “τι Πλαστήρας, τι Παπάγος”, του υπενθυμίζουμε ότι είναι ιστορικά δικαιωμένο. Η κυβέρνηση Πλαστήρα ήταν αυτή που, ανάμεσα σε άλλα, εκτέλεσε τον Νίκο Μπελογιάννη και τους συντρόφους του κατ’ εντολή του Παλατιού και των Αμερικανών. Το σκληρό μετεμφυλιακό κράτος των εκτελέσεων, των εξοριών και των φυλακίσεων, το υπηρέτησαν τόσο οι δεξιές, όσο και οι κεντρώες κυβερνήσεις της εποχής.

Όλα αυτά είναι γνωστά σε όσους διαβάζουν την ιστορία του εργατικού – λαϊκού κινήματος. Προφανώς ο κ. Τσίπρας όση σχέση έχει με το εργατικό – λαϊκό κίνημα, άλλη τόση σχέση έχει και με την ιστορία.

To άρθρο ΚΚΕ για Τσίπρα: Όση σχέση έχει με το εργατικό κίνημα, άλλη τόση σχέση έχει και με την ιστορία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate